Težimo ka inovacijama, mašti, idejama, kreativnosti i znanju
Naša misija

Koristeći inovativan pristup stvaramo proizvode koji pomjeraju granice poslovanja. Proizvodeći vrhunski kvalitet donosimo korisnicima budućnost. 

Naša vizija

Nas vizija je inovativnost, kreativnost i sloboda.

Vremenska linija uspjeha
2015
2016
2018
2019
2020
2021

2015 – Uspješna priča počinje ove godine kada smo napravili naš prvi proizvod i krenuli u osvajanje tržišta.

2016 – posvetili smo se jačanju kadrovskih kapaciteta uspostavljanjem saradnje sa obrazovnim institucijama a sve u svrhu dugoročnog razvoja. Uporedo s tim radili smo na razvoju novih proizvoda i usluga i uplovili u svijet mobilnih aplikacija uvodeći inovativna rješenja.

2017 –  nastavljamo razvoj sistema za civilnu upotrebu i ulazimo u svijet sigurnosnih struktura razvijajući rješenja za vojne i policijske strukture.

2018 – uspješan razvoj firme je dobio pečat dobijanjem bonitetnog sertifikata za jednu od najbrže rastućih firmi. Nastavljena je proizvodnja naših rješenja koji su dobili širu primjenu u civilnim i vojno/policijskim strukturama. Oni su označili početak rada na big data i business intelligence sistemima. U ovoj godini smo dobili i Industrijsku sigurnosnu dozvolu za pristup podacima nivoa Tajno.

2019 –  uspostavili smo potpuno novu organizacionu strukturu unutar firme. Formirana su dva nova sektora. Sektor za istraživanje i razvoj s ciljem unapređenja saradnje sa obrazovnim institucijama s ciljem razmjene znanja I iskustava kao I njihove primjene na rješenjima koje Page nudi svojim klijentima. Zadatak nam je da budemo lideri u oblasti inovacija na tržištu koje pokrivamo. Drugi sektor kome pridajemo posebnu pažnju je sektor za cyber security kojim želimo da budemo apsolutni lider na tržištu.

2020 – implementirali smo sistem kvaliteta ISO 9001 i ISO 27 001. Tržištu smo ponudili prve proizvode iz oblasti Cyber Security-a i time postali lider na tržištu.

Karijere – aktivno tražimo nove članove Ako želiš da kreiraš budućnost i da radiš u prijateljskoj atmosferi, ako se osjećaš inovativno i kreativno, ako želiš da ti posao ne stvara teret nego zadovoljstvo, a pri tome napreduješ, slobodno nas kontaktirajte, uvijek ste dobrodošli i ima mjesta za vas.
Naši sertifikati

ISO 27001

PREUZMI PDF

ISO 9001

PREUZMI PDF

Industrijska sigurnosna dozvola

PREUZMI PDF